Asociația Ascendis aduce metode de training din business în școlile de stat: compania oferă pro-bono programe de formare pentru echipe de învățători și profesori
Asociația Ascendis aduce metode de training din business în școlile de stat: compania oferă pro-bono programe de formare pentru echipe de învățători și profesori

100 de profesori din școli și licee de stat din Ploiești, București și Ilfov intră în anul școlar cu idei și metode noi de lucru, după ce au participat în luna septembrie la programe de training oferite pro-bono de Ascendis, liderul pieței de training în România.

Programele au fost organizate în Școala Gimnazială Mihai Eminescu Ploiești, Liceul cu Program Sportiv Clinceni și Colegiul Lazăr Edeleanu Ploiești, iar temele de training au fost gândire strategică, relaționare și echipa, comunicare asertivă, inteligență emoțională, conflict management, inovație și design thinking.

Ascendis a susținut programe de formare și dezvoltare și pentru alți 50 de profesori din toată țara, în cadrul evenimentelor Aspire for Teachers din această vară.

Ascendis intenționează să continue programele de training pro-bono în școli din întreaga țară, aducând profesorilor metode și idei inovative de lucru, care și-au demonstrat deja eficacitatea în lumea de business.

„Susținem educația de calitate pentru că credem cu tărie că aceasta este cea mai sigură rețetă pentru construirea unei Românii puternice în viitor, iar pentru noi este o misiune personală să sprijinim dezvoltarea și performanța oamenilor și a echipelor. Pe tot parcursul anului, vrem să oferim expertiza și serviciile noastre de training și dezvoltare organizațională către echipe educaționale și de management din școli și licee de stat. Programele noastre de training sunt deja testate și demonstrate în mediul de business, iar învățătorii și profesorii care formează generațiile de mâine pot accesa pro-bono resursele oferite de noi. Invităm școlile din toată țara să ne contacteze pentru a avea acces la training-urile Ascendis. Ne luăm angajamentul de a răspunde tuturor cerințelor în limita posibilităților de timp și expertiză disponibile în calendarul nostru”, spune Carmen Ciuraru, Director Executiv al Asociației Ascendis.

Programele puse la dispoziție de Asociație sunt cele aflate în portofoliul Ascendis. Subiectele care au stârnit interesul școlilor până acum sunt: comunicare asertiva, relationare si echipa, conflict management, inteligenta emotionala, leadership, project management, time management, storytelling, design thinking.

Ascendis, liderul pieței de training și dezvoltare profesională în România, a înființat în 2016 Asociația Ascendis, prin care sprijină educația de calitate în România. In 2018, Asociatia a oferit pro-bono 56 de zile de training si consiliere pentru profesori, elevi si specialisti in educatie din mediul ONG.

 

Sursa pe AICI, pe www.romaniapozitiva.ro